Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2007. augusztus 28. 0 hozzászólás
 

A BECUP-ra nevezett csapatok közül a következõ, amit bemutatunk, az nem más mint az  ancients. Ez az a csapat, amely megváltoztatta Magyarország CS:S arculatát. Õk azok, akik már bejárták a világot és

newspic
A BECUP-ra nevezett csapatok közül a következõ, amit bemutatunk, az nem más mint az newspic ancients. Ez az a csapat, amely megváltoztatta Magyarország CS:S arculatát. Õk azok, akik már bejárták a világot és mindenütt elismerést szereztek a tudásukkal. Igaz, hogy mostanában nem lehetett sokat hallani róluk, de most ismét Magyarországon szeretnének bizonyítani. A kérdéseimre Stawros válaszolt, minden "titkot" megosztva az olvasók számára. Megtudhatjátok, hogy mi az új lineup, valamint hogy készülnek õk is a BECUP-ra. Tovább az interjúhoz
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: MacRoy


newspic cs2hu|MacRoy: Hello Stawros. Kérlek mesélj az olvasóknak magadról, hogy ki is vagy Te valójában a való életben és miként csöppentél a CSS világába.

ancients|Stawros: Szia MacRoy és üdvözlöm az olvasókat. Chripkó Balázs a nevem, 24 éves vagyok és Budapesten élek. Jelenleg családi vállalkozásban dolgozom, mellette csézek és persze pókerezem. CSS pályafutásom kb 2 éve kezdõdött, miután szinte az összes olyan játékos akivel szerettem játszani áttért 1.6ról a sourcera (õk voltak az akkori 1.6 szkill? késõbb pedig az n1ce-6aming).

cs2hu|MacRoy: Ha azt mondom BECUP?

ancients|Stawros: Ott leszünk. Nagyon várja már az egész csapat a BECUP-ot, remélhetõleg be is váltja majd a hozzáfûzött reményeit mindenkinek. És persze bízunk akirában és KODIAKban :D

cs2hu|MacRoy: Mik a terveitek a BECUP-on, hogyan készültök és mit vártok el magatoktól?

ancients|Stawros: Felkészülésrõl nem nagyon beszélhetünk, mivel az egész csapat jelenleg is "nyári álmát alussza". A BECUP-ra, az eredeti terveink szerint, a régi csapat ment volna le ancients néven, de ez különbözõ okok miatt részben meghiúsult, így hívtunk 2 embert a "következõ generációból", hogy friss erõt adjanak a csapatnak. :) Elvárásunk ezek alapján pedig leginkább az, hogy az ancients névhez méltóan teljesítsünk.

cs2hu|MacRoy: A legfontosabb cél a versenyen?

ancients|Stawros: Célunk, hogy a lehetõ legtöbbet kihozva magunkból, a lehetõ legjobban szerepeljünk.

cs2hu|MacRoy: Szerinted kik várhatóak a legjobb három csapat közé? A sorrend nem fontos, de ha meg is tudod indokolni, az nagyszerû lenne.

ancients|Stawros: Nehéz kérdés. Fõleg most, hogy több környezõ országból is érkezni fognak erõs csapatok a LAN-ra. Szerintem a legjobb háromban az ancients, az OBi és a DFS (azaz új nevükön az Esuba) fog végezni. De persze nem szabad elfeledkezni az n6-ról, a Necroraiserõl és a dlrõl sem, akik szintén befolyásolhatják a végeredményt. Azért ezeket a csapatokat emeltem ki, mert nekik és a bennük található játékosoknak van a legnagyobb versenytapasztalata, ami a jó szerepléshez nélkülözhetetlen.

cs2hu|MacRoy: Kérlek mesélj a csapatodról és a múltjáról. Mi a felállásotok, milyen a csapat összeszokottsága, milyen sikereket értek el mostanában mind az itthoni, mind a nemzetközi ligákban.

ancients|Stawros: Szerintem senkinek sem kell bemutatnom az ancients múltját, így inkább a jelenérõl beszélnék. A BECUP-ra érkezõ ancients felállás a következõ: Flavius, Hardstyle, Npp, Razor és stawros. Az összeszokottság nem tökéletes, de mivel mindannyian tisztában vagyunk a szerepünkkel a pályákon, ismerjük egymást, tudjuk mire képes a másik és nem utolsó sorban bízunk egymásban, így bizakodó vagyok. A már korábban említett "nyári álom" miatt nem igazán indulunk/szerepelünk sem itthoni, sem külföldi ligákban, az egyetlen kivétel az SGL invite liga, ahova a tavalyi helyezésünk miatt hívtak meg minket. Itt váltakozó sikerrel szerepelünk, de úgy néz ki a playoffba sikerül bejutni, onnantól pedig, mivel egyenes kiesés lesz, bármi megtörténhet.

cs2hu|MacRoy: Nincs már más hátra, minthogy sok szerencsét kívánjak nektek, és hogy sok meccset nyerjetek. Mit kívánsz elmondani az utolsó szó jogán?

ancients|Stawros: Neked köszi az interjút, az olvasóknak pedig köszi, hogy elvolvasták. kuLinak pedig üzenem, hogy GTFO!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3690
 
1477
 
 
 
kép 4571
 
1384
 
 
kép 660
 
1370
 
 
 
kép 6160
 
1068
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu